Audiatur et altera pars

Audiatur et altera pars

Područja prakse

Practice icon

Bankarstvo, financije i tržišta kapitala

Practice icon

Energetika

Practice icon

Europsko pravo i državne potpore, ustavno-pravna zaštita

Practice icon

Građenje i infrastruktura

Practice icon

Intelektualno vlasništvo

Practice icon

Javna nabava

Practice icon

Javni prijevoz i transportno pravo

Practice icon

Medijsko i sportsko pravo

Practice icon

Ovršni postupci i insolventnost

Practice icon

Pravo društava

Dora Hanžeković Žuža

O nama

Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri više od 40 godina ima značajnu ulogu u pružanju pravnih usluga na hrvatskom tržištu. Stalno usavršavanje i suradnja s odvjetničkim društvima na globalnom tržištu osigurava nam da našim strankama pružimo optimalna rješenja za njihove poslovne izazove kako u Hrvatskoj, tako i šire.

Naš tim sastoji se od velikog broja pravnih stručnjaka, koje podržavaju specijalizirani interni odjeli prevođenja, novih tehnologija, informatike, financija, ljudskih potencijala i poslovnih inovacija, što nam daje dodatnu prednost u pružanju brze i kvalitetne podrške strankama.

Upravo timski rad i bliska suradnja svih odjela unutar društva omogućava nam da na najbolji način koristimo bogato iskustvo i znanje partnera, kao i različite pristupe cjelokupnog tima, koji

svojim strankama pruža kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu. Predvođeni partnerima, stručnjacima u različitim pravnim područjima, gradimo tim mladih i perspektivnih ljudi koji su zalog održive kvalitete i uspješne poslovne perspektive u bliskoj i daljoj budućnosti.

Nadalje, uredi u Zagrebu, Splitu i Osijeku, kao i dugogodišnja partnerstva s kolegama diljem Hrvatske, omogućavaju nam da u svakom trenutku odgovorimo na potrebe stranaka u njihovim lokalnim sredinama.

Naši brojni klijenti, od međunarodnih korporacija do manjih poduzetnika i fizičkih osoba, redovito prepoznaju prednosti velikog tima, širokog spektra usluga koje pružamo te naše profesionalnosti i povjerljivosti, stoga s njima ostvarujemo dugogodišnju uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Dora Hanžeković Žuža

45+

Godina iskustva

Partneri

Pogledajte cijeli tim

Pridružite se našem timu & postanite vježbenik u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri!

Saznajte više

Od samog osnivanja naše Društvo podupiralo je mnoge inicijative koje doprinose razvoju kulture, sporta i obrazovanja. Nastavljamo ovu tradiciju, jer vjerujemo da poslovanje mora biti odgovorno prema društvu u kojem djeluje.

Pogledajte naše inicijative

Javite nam se

U svrhu što brže i učinkovitije komunikacije putem e-maila, potrebni su nam Vaši podaci. Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja te će se oni brisati nakon ostvarenog kontakta, osim u slučaju potrebe za daljnjom komunikacijom.