Postanite dio tima

Postanite dio tima
Odvjetnički vježbenik

Pridružite se našem timu i postanite vježbenik u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri!

Primamo nedavno diplomirane pravnike te osiguravamo obuku i potporu kako bi bili spremni za zastupanje pred sudom, unaprijedili vještine pisanja pravnih dokumenata, radili na hrvatskome i na stranim jezicima te uspješno surađivali sa svojim kolegama. Nudimo stalno stručno usavršavanje i dodjeljujemo mentore koji vas prate u vašem profesionalnom razvoju i rastu. Smatramo da će vam vještine i način razmišljanja stečeni kod nas trajno koristiti u daljnjem životu i radu. Tražimo mlade, vrijedne i odgovorne kandidate koji imaju želju za daljnjim učenjem i napredovanjem, stoga nam se javite ako smatrate da biste bili naš idealan kandidat.

Prijavite se
Odvjetnik

Pridružite se našem timu odvjetnika u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri!

Uvijek smo otvoreni za proširenje našeg tima odvjetnicama i odvjetnicima koji donose novu perspektivu te su spremni za nove poslovne izazove. U poticajnom radnom okruženju moći ćete razviti svoje potencijale i unaprijediti znanja i vještine, a uz suradnju i timski rad zajedno s nama graditi atmosferu povjerenja u kojoj se potiče savjetovanje i razmjena ideja. Želite li se pridružiti našem timu, pošaljite nam otvorenu molbu sa životopisom i motivacijskim pismom.

Prijavi se

Javite nam se

U svrhu što brže i učinkovitije komunikacije putem e-maila, potrebni su nam Vaši podaci. Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja te će se oni brisati nakon ostvarenog kontakta, osim u slučaju potrebe za daljnjom komunikacijom.