Audiatur et altera pars

Audiatur et altera pars

Područja prakse

Practice icon

Banking, Finance and Capital Markets

Practice icon

Competition

Practice icon

Compliance

Practice icon

Construction and Infrastructure

Practice icon

Contract Law

Practice icon

Corporate

Practice icon

Court Proceedings, Arbitration and Alternative Dispute Resolution

Practice icon

Data Protection and IT

Practice icon

Energy Law

Practice icon

Enforcement Proceedings and Insolvency

Dora Hanžeković Žuža

O nama

Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri više od 40 godina ima značajnu ulogu u pružanju pravnih usluga na hrvatskom tržištu. Stalno usavršavanje i suradnja s odvjetničkim društvima na globalnom tržištu osigurava nam da našim strankama pružimo optimalna rješenja za njihove poslovne izazove kako u Hrvatskoj, tako i šire.

Naš tim sastoji se od velikog broja pravnih stručnjaka, koje podržavaju specijalizirani interni odjeli prevođenja, novih tehnologija, informatike, financija, ljudskih potencijala i poslovnih inovacija, što nam daje dodatnu prednost u pružanju brze i kvalitetne podrške strankama.

Upravo timski rad i bliska suradnja svih odjela unutar društva omogućava nam da na najbolji način koristimo bogato iskustvo i znanje partnera, kao i različite pristupe cjelokupnog tima, koji

svojim strankama pruža kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu. Predvođeni partnerima, stručnjacima u različitim pravnim područjima, gradimo tim mladih i perspektivnih ljudi koji su zalog održive kvalitete i uspješne poslovne perspektive u bliskoj i daljoj budućnosti.

Nadalje, uredi u Zagrebu, Splitu i Osijeku, kao i dugogodišnja partnerstva s kolegama diljem Hrvatske, omogućavaju nam da u svakom trenutku odgovorimo na potrebe stranaka u njihovim lokalnim sredinama.

Naši brojni klijenti, od međunarodnih korporacija do manjih poduzetnika i fizičkih osoba, redovito prepoznaju prednosti velikog tima, širokog spektra usluga koje pružamo te naše profesionalnosti i povjerljivosti, stoga s njima ostvarujemo dugogodišnju uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Dora Hanžeković Žuža

45+

Godina iskustva

Partneri

Pogledajte cijeli tim

Pridružite se našem timu & postanite vježbenik u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri!

Saznajte više

Od samog osnivanja naše Društvo podupiralo je mnoge inicijative koje doprinose razvoju kulture, sporta i obrazovanja. Nastavljamo ovu tradiciju, jer vjerujemo da poslovanje mora biti odgovorno prema društvu u kojem djeluje.

Pogledajte naše inicijative

Javite nam se

U svrhu što brže i učinkovitije komunikacije putem e-maila, potrebni su nam Vaši podaci. Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja te će se oni brisati nakon ostvarenog kontakta, osim u slučaju potrebe za daljnjom komunikacijom.